Gel

Hoe onderhoud ik mijn kunstnagels

jun 14, 2014 | Posted by in Gel, Gelpolish | 0

Hoe heb je weken lang plezier van je kunstnagels? Kunstnagels hebben een andere verzorging nodig dan gewone nagels. Met de volgende tips heb je veel langer plezier van je kunstnagels:

* Gebruik dagelijks nagelriemolie. Hiermee voed je de nagels en voorkom je uitdrogen van de nagelriemen en de nagels.

* Werk tijdens schoonmaakwerkzaamheden en werken in de tuin etc zoveel mogelijk met handschoenen aan. Met name agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor, aceton en terpetine kunnen de nagels beschadigen.

* Je mag een kunstnagel nooit knippen. Ze mogen alleen korter gemaakt worden met een goede vijl. Deze zijn ook te koop in de salon. Dit zijn speciale vijlen voor kunstnagels, die te grof zijn voor een natuurlijke nagel. Bij kunstnagels mag je  heen en weer vijlen.

* Langere nagels kan je makkelijker stoten en daardoor ook eerder beschadigen.

* Laat je kunstnagels regelmatig nabehandelen. Als er een grote uitgroei is, dan is er eerder kans op splijten, breken of scheuren van de kunstnagel. Je kunt dan ook eerder achter het “uitgroei” randje blijven hangen.

* Je  kunt een gewone nagellak gebruiken over een kunstnagel heen. Maak dan eerst de nagels schoon met bijv een tissue. Gebruik  daarna een kleurloze basecoat. Ook deze is te koop in de salon. Daarna 2 dunne laagjes van je eigen nagellak. De nagellak mag je alleen verwijderen met een remover ZONDER aceton. Anders beschadigen je kunstnagels.

* Verwijder zelf nooit je kunstnagels. Ook niet je  gelpolish nagels. Als je ze eraf trekt, dan trek je misschien een deel van je eigen nagel mee en hou je een dunne nagel over.

* Medicijngebruik, zwangerschap, stress kunnen invloed hebben op je kunstnagels.

 

_MG_0589

 

 

Hygiëne

mei 10, 2014 | Posted by in Gel, Gelpolish, Nieuws / Acties | 0

Voor iedere klant is er een persoonlijk vijlen doosje. Dit om zo hygiënisch mogelijk te werken. Na iedere behandeling maak  ik zorgvuldig de vijlen schoon en bewaar ik ze in de persoonlijk klantenbox._NAB7428

 

 

 

Gelnagels

mei 10, 2014 | Posted by in Gel | 0

Wilt u nagelverlenging of mooie stevige nagels dan kunt u gelnagels laten zetten.

Ik werk met Fiber gel die niet of nauwelijks brandt. Het is mogelijk om een french  te laten zetten of de gelnagel af te werken met gelpolish.
O_NAB7483     048 (5)

Gelpolish

mei 10, 2014 | Posted by in Gel, Gelpolish | 0

Genieten van minimaal 2 tot 3 weken mooie nagels.

Dat kan met gelpolish. Een dunne gellak die zowel op de natuurlijke nagels, als op een gel of acryl nagel aangebracht kan worden. Doordat het een dunne gellak is, ziet het eruit als een natuurlijk gelakte nagel. Maar dan met de gemakken van een gel. Stevigheid en zonder af te bladderen.

In een leuke kleur of als french gezet. Ook nail art is mogelijk.

IMG_0838 IMG_3053 IMG_2677 IMG_0423